Anläggningsarbeten-Uppsala-Traktor

Anläggningsarbeten

Anläggningsarbeten är den del av den grundläggande konstruktionen vid såväl hus- som väg- och järnvägsbygge. Vi på Markarbeten i Uppsala bistår både privatpersoner samt mindre och större företag med olika typer av markarbeten i Uppsala. Vi anlitas även som underentreprenader av stora byggföretag som förhandlat upp en totalentreprenad.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av branschen och är extra skickliga på arbeten som ställer höga krav på precision, som arbeten som exempelvis utförs i trånga utrymmen. Oavsett vilken kund du är och vad för typ av arbete du önskar få utfört har vi samlat på oss många referenser från tidigare uppdrag. Tveka inte att höra av dig till oss vid önskemål på referenser.

Rätt grävmaskin för rätt arbete

För att regn- och grundvatten ska rinna bort från husgrunden är dränering ett måste. Det är ofta trångt i en trädgård och när vi utför den här typen av arbete är vi noga med att besiktiga platsen i förväg samt informera om vilka eventuella rabatter och växtlighet som kan komma att påverkas av själva grävarbetet för dräneringen.

Vi strävar efter att göra så liten negativ påverkan som möjligt på omgivningen när vi utför markarbeten och anläggningsarbeten. Därför är vi noga med att se till att rätt maskin används för respektive arbete.

Anläggningsarbeten

Vi utför anläggningsarbeten i Uppsala

När du till exempel ska gräva dränering eller schakta för en grundkonstruktion till en byggnad hjälper vi gärna till.

  • I vår maskinpark finns bland annat dumper, grävlastare och grävmaskin
  • Våra maskiner väger mellan 5 och 45 ton
  • Vi kan vara behjälpliga med att frakta bort avfall när markarbetet är slutfört
  • Vi anpassar våra maskiner till det arbete som ska utföras

Vi håller ett konkurrenskraftigt pris för anläggningarbeten

När du behöver vår hjälp med schaktning eller några andra anläggningsarbeten i Uppsala är du välkommen att kontakta oss för att diskutera det aktuella arbetet mer detaljerat. När vi har fått en bild över vad det är du behöver hjälp med sammanställer vi en offert som vi skickar till dig inom en arbetsdag. Du förbinder dig inte till någonting när du tar emot offerten utan väljer själv hur du vill gå vidare med oss.

Vi tillämpar en transparent prissättning vilket gör att den summan som står på offerten är den som ni betalar för att få arbetet utfört.