Om oss

När du anlitar oss på Markarbeten Uppsala kan vi garantera att du får hjälp med allt inom bygg. Vi skiljer oss från mängden genom att samla alla våra kompetenser under ett och samma tak, och erbjuder idag smarta lösningar inom alla områden en renovering kan kräva:

Experter på markarbeten i Uppsala

Vi vet hur viktigt det är att ett markarbete eller schaktning utförs av hög kvalitet och standard, oavsett vad för typ av arbete det rör sig om. Därför är vi noga med att alltid göra vårt bästa för att leverera just det.

Givetvis har vi alla nödvändiga certifikat för att bedriva verksamhet inom bygg och renovering. Som kund har du alltid tillgång till kvalitetsdokument och garantier efter avslutat arbete.

certifikat-behörigheter-uppsala-logotyper-trygg-hansa-behörig-våtrum

Från markarbeten till dränering och terrassering

Tack vare en väl underhållen maskinpark kan vi ta oss an uppdrag av varierande storlek. Vi bistår ofta stora och välkända byggbolag med schaktning, men kan även hjälpa privatpersoner med grävarbeten inför exempelvis en dränering eller en terrassering. När du vänder dig till oss tar du hjälp av ett företag som arbetar på ett välorganiserat och tidseffektivt sätt.

Vi har dig som kund i fokus

Vi är ett kundfokuserat företag som värdesätter en tydlig och rak kommunikation. När du tar kontakt med oss möts du av ett kunnigt och lyhört team som snabbt kan avgöra vilka typer av fordon som lämpar sig för just ditt projekt.

På förfrågan delar vi gärna med oss av referenser och ger exempel på tidigare utförda uppdrag.